Administratie
Wij beheren uw administratie zodat u er geen omkijken naar heeft.

Databasebeheer
Een up-to-date relatiebestand is waardevol voor elke ondernemer. Het opzetten en onderhouden van een dergelijk bestand kost tijd en heeft niet altijd prioriteit. Vraag Lend a Hand om uw database te ordenen en bij te houden.

Correspondentie
Wij verzorgen uw correspondentie; we werken uw offertes, contracten en rapporten uit, vanzelfsprekend in uw huisstijl vormgegeven. Het aanleveren kan zowel handgeschreven als digitaal.

Mailings
Een actueel relatiebestand is de basis voor al uw mailings. Lend a Hand kan deze voor u verzorgen. Per post of per mail, grote of kleine hoeveelheden alles is mogelijk. Indien gewenst verwerken wij ook de respons.

Notuleren
Overeenkomstig de gemaakte afspraken ontvangt u een verslag van uw bijeenkomst in de door u gewenste lay-out. U ontvangt het conceptverslag en/of actielijst binnen drie werkdagen. Uw aanvullingen en/of wijzigingen worden verwerkt in het definitieve verslag.

Organisatie
De organisatie van al uw bijeenkomsten is bij ons in goede handen. Wij regelen uw vergadering, personeelsfeest, bedrijfsuitje of zakenreis van A tot Z. Van de uitnodiging tot de catering, van de locatie tot het partnerprogramma, alles is mogelijk.

Redigeren van teksten
Wij kijken al uw bestaande en nieuwe teksten na op eventuele schrijffouten en uniform taalgebruik.

Overige diensten
* agendabeheer en coördinatie van uw afspraken
* het opzetten en/of onderhouden van uw archief
* het invoeren van data